Ehdot

Käyttäessäsi All-inclusive-matkat.fi -sivustoa sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja.

Yleistä

All-inclusive-matkat.fi tarjoaa vain informaatiota eikä toimi itse jälleenmyyjänä. Sivustolla olevat tarjoukset tai mainokset eivät ole laillisesti sitovia tarjouksia ja alennuksia All-inclusive-matkat.fi:n puolelta.

Sivusto on tarkoitettu vain yksityiseen ei-kaupalliseen käyttöön.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai poistaa sivustolla olevia tarjouksia ja alennuksia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Käyttäjän velvollisuudet
Käyttäessäsi All-inclusive-matkat.fi -sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja.
Käyttäjänä sitoudut myös noudattamaan kulloisenkin matkatoimiston, matkanvälittäjän, verkkokaupan tai muun yrityksen, johon sinut ohjataan suorittamaan loppuun ostoksesi, omia käyttöehtoja.

Verkkokauppojen ja muiden kolmansien osapuolien sivut
All-inclusive-matkat.fi -sivusto sisältää linkkejä verkkokauppoihin ym. kolmansien osapuolien sivuille. All-inclusive-matkat.fi ei ole vastuussa näiden sivujen sisällöstä eikä voi vaikuttaa sivujen sisältöön.

Vastuun rajoitus
All-inclusive-matkat.fi pyrkii aina tarjoamaan ajankohtaisia tarjouksia mutta All-inclusive-matkat.fi ei takaa, että sivustolla esitetyt tarjoukset tai ilmoitukset ovat täysin paikkansapitäviä. Käyttäjän tulee aina tarkistaa verkkokaupassa ennen ostosten tekoa näiden paikkansapitävyys. Ostohetkellä hinta on aina verkkokaupan sivulla ilmoitettu hinta.

All-inclusive-matkat.fi -sivustolla esitetyn tuotteen tai palvelun ostoa koskevat sopimukset solmitaan myyjän ja ostajan välille, ei koskaan All-inclusive-matkat.fi:n ja ostajan välille.

All-inclusive-matkat.fi ei ole vastuussa tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista tai epäsuorista vahingoista.